Contact Login
25 JUN 2023

Lions 4X4 event nieuwe stijl!

Op zondag 25 juni 2023 gaat ons jaarlijks 4x4 event opnieuw door in een nieuwe stijl. Na vele jaren van prachtige edities in de kleiputten te Egem, met vooral schitterende momenten en unieke herinneringen, slaan wij nu een nieuwe weg in. Als Lions Club Tielt willen we jullie niet in de kou laten staan en willen we iedereen bedanken voor de talrijke aanwezigheid op de vorige edities maar houden er aan deze traditie verder te zetten.

Dit jaar gaan we voor een 4x4 ROADBOOK  parcours langs Vlaamse wegen. Wij focussen op veiligheid-plezier-4x4 experience-ontdekking-vriendschap-…en zoveel meer. Een route doorheen ons Vlaamse land met respect voor natuur & omgeving.

Om een interessante rit te kunnen realiseren hebben wij afspraken met een aantal gemeenten, landbouwers (openbare & privé wegen) om een éénmalige passage te verkrijgen. We vragen natuurlijk om deze regels te respecteren, zowel privé als openbaar. Waarvoor nu al dank.

We vertrekken ten laatste rond 9u30 na een technisch parcours door de kleiputten in Egem om dan via landelijke wegen en stukken offroad naar de Paterberg te rijden. Daar is een stopplaats voorzien waar we een drankje & hapje aanbieden. Via Poelberg-Tielt komen we dan terug tot in Egem. Er is nog een tussenstop voorzien en een technisch behendigheidsparcours. Mogen wij vragen ook op deze stopplaatsen de omgeving te respecteren.

Het is de bedoeling dat ook een SUV wagen voor dagelijks gebruik, naast de meer professionele 4x4 wagens, dit parcours kan afleggen. Voor zij die de technische parcours niet wensen te doen, kan u deze laten liggen en het parcours toch verder volgen.

Na een tocht van ongeveer 4 uur en bij aankomst met een laatste passage in de kleiputten zullen wij u ontvangen voor een lekkere maaltijd, sfeer & animatie bij een gezellige babbel met vrienden & familie.

Hopelijk mogen we U talrijk ontvangen om met volle teugen te genieten van deze uitdagende dag.

Inschrijven kan via onderstaand ‘inschrijvingsformulier’

Bedrag : 125,00 € per wagen incl. 2 personen, Per extra persoon in de wagen : + 50,00 €

Betaling kan gebeuren op rekening nummer BE94 3850 6317 1214  - vzw lions club Tielt 4x4

Met vermelding  naam & aantal personen

Inschrijving geeft  recht op deelname aan het 4x4 evenement, inbegrepen ontbijt, 2 tussenstops, 2 eet & drankbonnen & 1 roadbook per wagen die U ontvangt bij vertrek. Per extra persoon zal extra bonnetje.

Mijn inschrijving is geldig na inzending van dit formulier en betaling voor 10 juni. Ter plaatse kan niet worden ingeschreven.

De deelname documenten zullen klaarliggen op zondag 25 juni vanaf 8 uur op het secretariaat. Indien u geen bevestiging heb ontvangen, breng je betalingsbewijs mee.

Graag uw betaling VOOR 10 juni 2023 overschrijven.

inschrijvingsformulier: https://forms.microsoft.com/e/kmjd7xUHGM

Lions Internationaal

Lions club Tielt is een onderdeel van de Lions Clubs International (LCI), ’s werelds grootste serviceclub en een van de grootste NGO’s ter wereld, met een netwerk van bijna 1,5 miljoen leden in 46.000 clubs in 210 landen.

Lions Clubs International is actief op een breed scala aan sociale terreinen.

Lions club internationaal
Lions Internationaal

Mivalti

Lions Tielt steunt sinds jaar en dag MIVALTI in Tielt.

Van bij het ontstaan van MIVALTI heeft Lions Tielt zich hiervoor geëngageerd, met bijdragen afkomstig van clubactiviteiten. Er worden bepaalde aankopen of activiteiten gefinancierd bvb. aankoop minibusjes, inrichting van een ergotherapie en vooral uitbreiding van gebouwen. In 2006 en de volgende jaren heeft de club zich geëngageerd in de medefinanciering van de uitbreiding van Mivalti.  In 2012 heeft de club zich opnieuw geëngageerd voor de steun bij de nieuwe bouwwerken. Nadien steunde Lions Club Tielt ook de aanschaf van verschillende busjes, dagelijks transportmiddel voor de bewoners.

Website Mivalti
Mivalti

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!