Contact Login
lions Tielt investeert in noodwoning

Lions Club Tielt ondersteunt via LISA-project kanszoekende jongeren voor, tijdens en na hun studies

Bedrijfsbezoek Van Hulle

Voor de algemeen vergadering van Mei 2022 waren we uitgenodigd in de nieuwe toonzaal van Bouwservice Van Hulle met dank aan de gastheer Stefaan Van Hulle

Uitreiking Young ambassador award 2022 in plopsaland

Op zondag 1 mei bracht een delegatie van Lions Club Tielt een bezoek aan Plopsaland De Panne voor de jaarlijkse lenteconventie van ons District A in het Plopsa hotel. Een van de hoogtepunten van de conventie was de uitreiking van de 1e prijs van de Young Ambassador Award (YAA) aan onze kandidaat Wout Devlieger. Onze voorzitter kreeg een kort “manifest” overhandigd vanwege de gouverneur en het District, dit met felicitaties aan onze club. Proficiat aan Wout en dank aan onze YAA verantwoordelijke David Lust! “

Uitreiking Young ambassador award 2022 in plopsaland
Jan Van Eyck krijgt zijn tweede Melvin Jones award

Lions Lid Jan Van Eyck krijgt zijn tweede Melvin Jones award als erkentelijkheid voor zijn verdiensten voor de de Lions en in het bijzonder de organisatie en ondersteuning van de culturele activiteiten van de club.

culturele reis naar Parijs Januari 2022

Voor het tweede jaar op rij verkochten we soep voor het goede doel

lees het artikel in het nieuwsblad over onze actie

mondmaskers voor de het Sint-Andries Ziekenhuis

In het begin van de coronacrisis was er een groot tekort aan mondmaskers. Op dat moment heeft onze club mondmaskers geschonken aan het Sint-Andries ziekenhuis in Tielt

mondmaskers voor de het Sint-Andries Ziekenhuis
Nieuwjaarslunch 2020

onze activiteit in de pers

Kerstrozen voor zorgpersoneel tijdens corona crisis

Lions Club Tielt wil het voltallige personeel en de artsen van het ziekenhuis Tielt ook tijdens deze tweede golf een extraatje bezorgen. Dit als extra blijk van waardering voor alle inspanningen die het personeel ook tijdens deze tweede golf levert.

Kerstrozen voor zorgpersoneel tijdens corona crisis
nieuwe ziekenwagen voor rode kruis Tielt 2016

bestuur 2016

50 jaring bestaan 2014

In 2014 vierde Lions club Tielt haar 50 jarig bestaan

Bezoek fruit bloesems 2013

viering 40 jarig bestaan 2004

Bezoek internationale president Lions 1992

25 jaar Lions Tielt 1989

Bezoek van onze contactclub Lions Chimay 1983

Bezoek internationale president Lions 1983

Inhuldiging 't paviljoen in Mivalti 1981

5° busje voor mivalti Tielt 1980

expo kunstwerken uit Bali 1980

10 jarig bestaan van Lions club Tielt 1974

Jumelage bezoek Brignioles en San Miniato 1972

overhandiging keure 1964

Oprichting Lions club Tielt 1961

Mivalti

Lions Tielt steunt sinds jaar en dag MIVALTI in Tielt.

Van bij het ontstaan van MIVALTI heeft Lions Tielt zich hiervoor geëngageerd, met bijdragen afkomstig van clubactiviteiten. Er worden bepaalde aankopen of activiteiten gefinancierd bvb. aankoop minibusjes, inrichting van een ergotherapie en vooral uitbreiding van gebouwen. In 2006 en de volgende jaren heeft de club zich geëngageerd in de medefinanciering van de uitbreiding van Mivalti.  In 2012 heeft de club zich opnieuw geëngageerd voor de steun bij de nieuwe bouwwerken. Nadien steunde Lions Club Tielt ook de aanschaf van verschillende busjes, dagelijks transportmiddel voor de bewoners.

Website Mivalti
Mivalti

Lions Internationaal

Lions club Tielt is een onderdeel van de Lions Clubs International (LCI), ’s werelds grootste serviceclub en een van de grootste NGO’s ter wereld, met een netwerk van bijna 1,5 miljoen leden in 46.000 clubs in 210 landen.

Lions Clubs International is actief op een breed scala aan sociale terreinen.

Lions club internationaal
Lions Internationaal