Ook dit jaar is er opnieuw een spette... Contact Login
29 JUN 2024

Avondfeest en luxe barbecue

De schitterende BBQ op zaterdagavond 29 juni 2024 is al vele jaren de gelegenheid waar mensen kunnen genieten! Ze worden vergast op een prachtige BBQ waar naar hartenlust kan worden van gesmuld. U wordt ontvangen vanaf 19u00 met een glas champagne.

Dit jaar sluiten we terug aan bij een traditie van een optreden van Bar Clochard die voor spetterende ambiance en de tent in vuur en vlam te zetten. Met deze artiesten is de ambiance verzekerd. Dit optreden gaat naadloos over in een spetterende fuif die wordt verzorgd door een DJ MATIZZ tot in de vroege uurtjes.

Zij die het al hebben mee gemaakt weten dat dit steeds een niet te missen avond is!!

inschrijven kan via oze webshop

Ook dit jaar is er opnieuw een spetterend fundraising weekend eind Juni

bekijk alle activiteiten

Mivalti

Lions Tielt steunt sinds jaar en dag MIVALTI in Tielt.

Van bij het ontstaan van MIVALTI heeft Lions Tielt zich hiervoor geëngageerd, met bijdragen afkomstig van clubactiviteiten. Er worden bepaalde aankopen of activiteiten gefinancierd bvb. aankoop minibusjes, inrichting van een ergotherapie en vooral uitbreiding van gebouwen. In 2006 en de volgende jaren heeft de club zich geëngageerd in de medefinanciering van de uitbreiding van Mivalti.  In 2012 heeft de club zich opnieuw geëngageerd voor de steun bij de nieuwe bouwwerken. Nadien steunde Lions Club Tielt ook de aanschaf van verschillende busjes, dagelijks transportmiddel voor de bewoners.

Website Mivalti
Mivalti

Lions Internationaal

Lions club Tielt is een onderdeel van de Lions Clubs International (LCI), ’s werelds grootste serviceclub en een van de grootste NGO’s ter wereld, met een netwerk van bijna 1,5 miljoen leden in 46.000 clubs in 210 landen.

Lions Clubs International is actief op een breed scala aan sociale terreinen.

Lions club internationaal
Lions Internationaal

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!