Ook dit jaar is er opnieuw een spette... Contact Login
Pamperbank

Pamperbank

De Pamperbank kan niet enkel op luieroverschotten draaien en koopt maandelijks pampers aan in de meest courante maten. Mensen uit kansengroepen kunnen via de ontmoetingsruimte Luna Di Tanneke een pamperkaart krijgen. Die pamperkaart kunnen ze dan eens per maand inruilen voor pampers in de Rinkel. Het verkrijgen van de pamperkaart wordt gekoppeld aan de ontmoetingsruimte Luna Di Tanneke omdat daar ook aan opvoedingsondersteuning en taalondersteuning wordt gedaan. Elke dinsdag en donderdagvoormiddag komen ouders met kinderen onder de 3 jaar samen in de buitenschoolse opvang Tanneke. De gebouwen staan op die momenten leeg en krijgen op die manier een interessante invulling. Kind en Gezin komt er op regelmatige basis langs om workshops te geven. De begeleiders van de ontmoetingsruimte zorgen telkens voor wisselende activiteiten. De kinderen worden door de kinderverzorgsters opgevangen terwijl de mama’s de workshops kunnen volgen.

http://www.depamperbank.be/

lions in de pers naar aanleiding van de steun aan de pamperbank

Meer artikels

Revive VZW

REVIVE vzw biedt gespecialiseerde medische hulp op plaatsen waar grote humanitaire hulporganisaties niet actief zijn.

School & Ziek Zijn West-Vlaanderen

Reeds 11 jaar staat VZW School&Ziekzijn West-Vlaanderen ten dienste van langdurig zieke leerlingen (van 3 jaa...

Symbiose

Gastoudervereniging Symbiose die kinderen uit de achterstandswijken van Parijs gaat halen om ze een deugddoende vakantie te geven bij gastouders die opens...

Tele-onthaal West-Vlaanderen

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit. Quisquam magnam tenetur unde quibusdam velit aperiam quas, nemo repellendus, beatae iusto nesci...

Ook dit jaar is er opnieuw een spetterend fundraising weekend eind Juni

bekijk alle activiteiten

Mivalti

Lions Tielt steunt sinds jaar en dag MIVALTI in Tielt.

Van bij het ontstaan van MIVALTI heeft Lions Tielt zich hiervoor geëngageerd, met bijdragen afkomstig van clubactiviteiten. Er worden bepaalde aankopen of activiteiten gefinancierd bvb. aankoop minibusjes, inrichting van een ergotherapie en vooral uitbreiding van gebouwen. In 2006 en de volgende jaren heeft de club zich geëngageerd in de medefinanciering van de uitbreiding van Mivalti.  In 2012 heeft de club zich opnieuw geëngageerd voor de steun bij de nieuwe bouwwerken. Nadien steunde Lions Club Tielt ook de aanschaf van verschillende busjes, dagelijks transportmiddel voor de bewoners.

Website Mivalti
Mivalti

Lions Internationaal

Lions club Tielt is een onderdeel van de Lions Clubs International (LCI), ’s werelds grootste serviceclub en een van de grootste NGO’s ter wereld, met een netwerk van bijna 1,5 miljoen leden in 46.000 clubs in 210 landen.

Lions Clubs International is actief op een breed scala aan sociale terreinen.

Lions club internationaal
Lions Internationaal

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!